tilaukset@riverplast.fi

Korkealaatuisia lujitemuovielementtejä

Lujitemuovielementit

Valmistamme korkealaatuisia lujitemuovielementtejä autoteollisuudelle. Valikoimaamme kuuluvat lasikuitupintaiset ja polyuretaanieristetyt ovet, väliseinät ja luukut.

Hyödynnämme tuotannossamme edistyksellistä injektiovakuumitekniikkaa, jolla tuotteille saavutetaan korkea lasikuitupitoisuus. Tämä tekee niistä erittäin kevyitä ja kestäviä, ja mahdollistaa myös negatiivisten kappaleiden valmistuksen.

Injektiovakuumitekniikan ansiosta mittamuutokset voidaan toteuttaa helposti ja joustavasti, eikä uusien muottien valmistusta elementtituotteiden osalta tarvita. Valmistamme tuotteemme suljetulla menetelmällä, mikä parantaa ilmanlaatua tuotantotiloissa merkittävästi verrattuna perinteiseen käsin suoritettavaan laminointiin.

River Plast
-lujitemuovielementtien
etuja:

  • keveys
  • hyvä korroosiokestävyys
  • mahdollisuus monimuotoisiin kappaleisiin
  • mittatarkkuus
  • hyvät lämmöneristysominaisuudet
  • ulkopinnan hyvä laatu

Suunnittelupalvelu

Tarjoamme huippuluokan suunnittelupalveluita ajoneuvoteollisuuden moninaisiin projekteihin.

Muut tuotteet

Valmistamme tilauksesta tuotteita myös muille teollisuudenaloille. Tilaustuotevalikoimaamme kuuluvat muun muassa erilaiset suojakotelot ja muotokappaleet. Tuotteiden valmistus tapahtuu tyypillisesti asiakkaan toimittamien kuvien tai mallien mukaan.

Plastion

by River Plast

Plastilon-vinyyliesteriputket ja -putkiratkaisut prosessiteollisuuden tarpeisiin. Innovatiiviset Plastilon-tuotteet on tehty kestämään vaativimpia kemiallisia ympäristöjä.

Lue lisää