tilaukset@riverplast.fi

Historia

Puumalassa vuonna 1995 perustettu River Plast keskittyi toimintansa alkuvuosina valmistamaan räätälöityjä lujitemuovituotteita kotimaisen ajoneuvoteollisuuden tarpeisiin. Yritys tunnetaan erityisesti sen hyödyntämästä, edistyksellisestä injektiovakuumitekniikasta, jonka avulla valmistettaville tuotteille saadaan korkea lujitepitoisuus. Korkea lujitepitoisuus tekee tuotteista erittäin kevyitä ja kestäviä.

Vuonna 2014 River Plast laajensi toimintaansa lujitemuoviputkien ja -putkistojen valmistukseen hankkimalla omistukseensa imatralaisen Plastilon Oy:n tuotantokalustoa ja palkkaamalla yrityksen henkilökuntaa palvelukseensa. Kaupan yhteydessä River Plast avasi toimipisteen Imatralle.

Plastilonin erikoisosaamisella on pitkät perinteet, ja sen juuret ulottuvat 1950-luvulle asti. Vuosikymmenien aikana pienistä lujitemuovialan asennus- ja valmistusyrityksistä syntynyt toimija on jalostanut tietotaitonsa kansainvälisen tason osaamiseksi.

River Plast jatkaa putkituotantoa hyödyntäen Plastilonin 35-vuotista kokemusta putkien ja putkistojen osien suunnittelusta ja valmistuksesta. River Plastin Plastilon -putkituotteet on suunniteltu kestämään vaativia olosuhteita, joissa korroosio, vahvat kemikaalit ja korkeat lämpötilat lyhentävät kilpailevista materiaaleista valmistettujen putkituotteiden elinkaarta dramaattisesti.